15.10.2007 г., 9:06 ч.

ЛЮБОВ 

  Поезия
739 0 15

Ще тичам подир глухите трамваи,
ще тичам след смеха на ветровете.
Когато и във тях те разпозная,
ще те потърся и в планинско цвете.

В ехото дори ще те потърся,
в трепета, звънлив, на маранята.
Слънчеви лъчи ще ти накъсам
и ще те целуна със зората.

В гроздове, напукани от сладост
аз ще впия жадните си устни.
Смисъла на земната ти радост
ще ме опие още щом я вкуся.

Когато всичко в мен си ти.
Когато се превърнеш в моя същност.
Една любов със нас ще полети
и все към нас с усмивка ще ни връща.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??