19.01.2008 г., 21:39 ч.

Любов... 

  Поезия » Любовна
944 1 4

Любов...
Видение?
Любов...
Може би прозрение?

 

Любов...
Привързаност и навик?
Любов...
каквото и да правиш!

 

Любов...
Една признателност?
Любов...
Уважение и приятелство?

 

Любов...
Измислица голяма?
Любов...
грешките прощава!

 

Любов...
Вярност задължителна?
Любов...
Награда поощрителна?

 

Любов...
Просто едно въодушевление?
Любов...
Душевно изцерение?

 

Няма любов...
Всичко е измислено!
Има любов...
Намери я!

 

Любов...
Събирателни думи на много качества.
Любов...
тъй искрена и праведна!

 

Любов...
Интереси и взаимно използване?
Любов...
Моментното възползване?

 

Любов...
Една внезапна еуфория?
Любов..
Написване на новата история?

 

Любов...
Просто стихотворната ми муза?
Любов...
Просто защото ми е нужна!

 

Любов...
графична, чернобяла!
Любов...
Дали я има или пък я няма?

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любов...
    мутантска, чернобилна!
    Любов...
    Гениална и дебилна!
  • Ами, има я според мен.Интересно стихче!
  • Любов...
    Дали я има или пък я няма?
    сигурно всеки се пита това!поздрав от мен!
  • Нямам думи...
    Много интересно се е получило!!!
Предложения
: ??:??