2.08.2008 г., 22:10 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
597 0 2

ЛЮБОВ


Някой ден животът ще ни грабне,
ще избягаме един от друг
и в самотата си ще бъдем хладни,
но ще търсим своя топъл юг!

 

Всичко, всичко може да се случи,

    нека просто махнем с ръка,
но любовта ни - побесняло куче -
    ще ни остави белег от тъга.

 

В нас се палят устните горещи,
затова е топъл денят нов,
ако не запалим в Храма свещи,
как ще сгреем своята любов?

 

 

 

 

© Теодор Шамлиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??