4.12.2007 г., 10:39 ч.

Любов 

  Поезия
708 0 3
И времето внезапно спря, и замръзна моята душа.
Къде е светлината да ни сгрее сърцата?
Проблеснаха ми очите, може би от сълзите,
може би от надеждата, която ме изцежда.
Може би реалността е една лъжа
и възможността да изчезне тя,
зависи от нашата душа.

Копнея за капчица живот,
искам да вкуся отново този странен плод.
И времето внезапно спря.
Къде ли е пак моята душа?
Може би в страната на чудесата,
където реалността умира и си отива.
Ще се събудя ли от този сън -
мечта на мечтите ми, тих спокоен, сладък звън,
връщайки ме към реалността... Боже, знае ли дори някой какво е ЛЮБОВТА?

© Светлозар Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??