13.02.2008 г., 22:28 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
1133 1 4

Ще облека роклята от изумруди,

за да блестя за теб единствена,

в косите ми ще кацат пеперуди,

ще бъда цвят на любовта, наситена.

Ще си обуя стъклени обувки,

за да се нося нежна като лебед,

ще ти подаря черешови целувки,

които никой няма да ти вземе.

Ще се поръся с прах от звезди

и ще взема полъха на пролетта,

в очите ми блестят искри,

опиянена в дъх на любовта. 

 

 

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??