13.02.2008 г., 15:49 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
674 0 3
Оглеждам се в очите ти красиви
и виждам нежност, притаена в чернотата.
Лицето ти снежнобяло целувам в тъмнината,
нека аз до теб да бъда в самотата!

Сълзите твои аз ще изтрия
от лицето ти тъй прекрасно.
Тъгата ти от душата ще прогоня
и мрака, засенчил светлината ти, ще изгоня!

Снагата ти прекрасна, нежна,
с ръце ще обгърна
само миг да те докосна...

О, девойко...

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??