17.12.2007 г., 23:38 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
691 0 3

Любовта не е картина да я нарисуваш,
но не е образ, за да го фотографираш,
любовта не е предмет, за да го докоснеш.

Любовта не е игра, която да изиграеш,
тя дори не е песен, за да я изпееш,
любовта - тя е толкова красива,
че е невъзможно да я преразкажеш.

Любовта - е по-скоро като фонтан,
който блика изведнъж и може
да струи цял живот,
стига да си намерил добрия
и верен човек, който
да поддържа вдъхновението ти
за цял живот един...

© КОЛИО петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??