13.08.2007 г., 9:14 ч.

"ЛЮБОВ" 

  Поезия
765 0 7
Идвай в мислите ми всяко утро
и деня ми запълни с лъчи!
Изпълни ме цялата със мъдрост -
вярата ми в броня облечи!

В съня ми идвай всяка вечер,
шепнейки най-нежните слова...
Думите ти, още неизречени,
в мислите си аз ще уловя.

Идвай силен в младостта ми -
силата си в мене разнеси:
сподели със мене радостта си,
в твоя свят ме отнеси!

Идвай мъдър в старостта ми,
не плаши се от белите коси.
Раздели със мене горестта ми -
в моя свят се пренеси!

Идвай! Идвай с любовта си!
В сърцето ми гнездо си свил!
Подари на мен страстта си...
Ти единствен си ми "МИЛ".

© Недислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??