Мечтая за любов, но не онази - лятната.
Онази преходната и лъжовна.
Искам от онази - зимна и прекрасна,
онази истинската и вековна.
Онази - студената, измръзнала от път,
с посинели и треперещи от студ ръце.
Но запазила дълбоко в своя кът
едно туптящо и добро сърце.
Ела при мен - да, точно ти!
Ела, поспри...
Навън светът е толкова суров,
добре дошла си ми, любов!
Остани...
Искам да видя хубавото ти лице,
не тръгвай в този късен час!
Позволи ми да те приютя в моето сърце,
там ще се стоплиш ти завчас!
© Ванс Всички права запазени