28.08.2009 г., 0:55 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
697 0 0

              Любов

Нежност тя дарява

и дните озарява.

Мракът отстъпва на светлината,

злото се заменя с добротата.

Любовта света покорява

и всеки един завладява.

Всички се чувстват щастливи,

а щурецът свири ли, свири.

Какво чудо е любовта,

така преобразява света.

Невероятна магия е тя,

дано никога да не свършва.

© Антония Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??