17.11.2011 г., 20:38 ч.

Любов 

  Поезия
1173 0 10

 

 

Всяка вечер заспивам с вселенския гнет,

придошъл нежелан осторожно;

и заспивам, четейки окъсан памфлет.

И е болно, и толкова сложно.

И сама се боя,

и се стягам за мир,

и съм толкова сляпа, уви.

Аз съм само спектакъл,

който гори...

И в очите

на бляна

се губя...

 

 

 

© Силвия Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??