7.09.2010 г., 20:57 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
655 0 2

ЛЮБОВ 

 

Изгубвам те, когато те намеря,

тъй близка и далечна си ми ти

и в твоите космически размери

сърцето ми неистово тупти.

 

Една лъжовна истина навярно

ще си останеш в мене цял живот –

да ме вълнуваш нежно и коварно,

докрай да ме проклинаш с благослов.

 

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??