Sep 7, 2010, 8:57 PM

Любов 

  Poetry » Love
656 0 2

ЛЮБОВ 

 

Изгубвам те, когато те намеря,

тъй близка и далечна си ми ти

и в твоите космически размери

сърцето ми неистово тупти.

 

Една лъжовна истина навярно

ще си останеш в мене цял живот –

да ме вълнуваш нежно и коварно,

докрай да ме проклинаш с благослов.

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??