12.07.2015 г., 11:32 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
472 0 1

За теб ли днес всички говорят -

момчето, което ще помнят?

Как нощем брояло звездите,

потъвайки само в мечтите!

Годините бавно минават.

И спомени не ще се забравят!

Аз зная, че ти си звезден миг,

но не искам това да е краят!

Колко болка има в сърцето ми,

щом не те докосват ръцете ми?

Колко живот ни остава,

преди да потънем в забрава!

Теб безкрайно обичам.

И в нощта безумно те търся...

Любов!

© Благослава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, харесах много финала, изпълнено с толкова копнеж по истинската любов!!!
    "Колко живот ни остава,

    преди да потънем в забрава!

    Теб безкрайно обичам.

    И в нощта безумно те търся...

    Любов!"
Предложения
: ??:??