21.07.2015 г., 15:05 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
604 1 2

любов по сладост незаменима

по чувство недостижима,

любовта е къс магия

от която радостта си не крия.

 

малко хора се вглеждат

по пътя си трудности срещат.

любовта е чудо прекрасно

тя побеждава всичко ужасно.

 

и на екс изпий я цяла 

и знай че ти си с мен във рая

във градинки и цветя 

и със мен до сутринта.

 

21.04.2015 год

© Кармен николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта - тази вечна магия! Оценявам високо стиха ти, Кармен!
Предложения
: ??:??