4.07.2008 г., 15:45 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
1030 0 6

Любов - това е чувство свято!

Веднъж обсеби ли те, няма край.

Веднъж проникне ли ти във душата,

от там не си отива, знай.

 

Обичала съм много пъти,

но не тъй силно, както днес.

Едно момче днес взе ума ми

и в свят свещен ме той отнесе.

 

Този свят е любовта безкрайна,

свят, изпълнен със копнежи и мечти,

свят, във който двама тайно

изпълваме с любов душите си.

 

 

 

© Елена Овчарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??