10.08.2008 г., 22:40 ч.

любов 

  Поезия » Любовна
444 0 0

Сърцето ми тупти, душата ми шепти.

Очите ми от сълзи горят, устните ми за любов говорят.

До мен те искам всеки миг и всяка нощ да сънувам твоя лик.

С изгрева  усещам твойта топлина и сякаш виждам в очите ти светлина.

Кошмари мира не ми дават, знай, на любовта не се слага никога край.

Сърцето си за мен отвори и любовта с теб чудо ще сътвори.

Ръце към мене протегни и дори да избягам, ме настигни.

 

© Мария Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??