А още колко мога
за теб да изпиша?
Със думите в рими
любовта си да опиша.
В безсънните нощи
нямам другари,
освен белите листи
и кутия с цигари.
И тука във мрака
стоя и си мисля
-още колко за теб
напразно ще пиша.
И само да знаеш
как аз те обичам.
Нима не разбираш?
В любов ти се вричам.
Християна Рачева
© Християна Рачева Всички права запазени
за теб да изпиша?" (с което се има предвид - колко още ще напиша след всичко изписано до момента) , но в бързината при въвеждането на текста не съм обърнала внимание на допуснатата грешка. Извинете ме за което. Поздрави !