29.06.2017 г., 18:36 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
662 0 0

Любовта... сложно нещо тя е,

но пък е невероятно да се влюбиш.

Бързо влизаш в капана любовен и си затворен.

Измъкване от там няма.  

© Маги Станкова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

36 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??