Jun 29, 2017, 6:36 PM

Любов 

  Poetry » Love
665 0 0

Любовта... сложно нещо тя е,

но пък е невероятно да се влюбиш.

Бързо влизаш в капана любовен и си затворен.

Измъкване от там няма.  

© Маги Станкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??