3.05.2018 г., 23:49 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми, Свободен стих
751 1 0

Ако любов теб не осени, то

тогава не значи, че трябва глава да сведеш ти.

Просто стани, погледни, надявай се и се усмихни.

Не е нужно глава да сведеш ти,

защото след всеки мрак има светлина и след всяка сълза има бодра утрина.

Само знай,че щом любовта е силна и ако срещу нея застанеш ти, то тогава много ще те боли.

 

Ако не боли, тогава значи не е любов,

защото тя прави животът ти нов.

Когато обичаме може да се нарече любов,

защото тя те прави нов.

Това е  любов!

 

Последно не забравяй, че след време нещо, което боли,

то с щастие ще те осени.

© Иванина Илиева Всички права запазени

Надявам се да ви хареса ! :) 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??