Любов... ти, магьоснице чаровна.
Любов гореща, сияйнице лъжовна...
Създадена от огън и вода.
Създадена да галиш с ласки
всяка влюбена душа.
Любов, избранице, миражнице,чаровна!
Решаваща кой да събереш, кой да разделиш.
Надежда ли си... или си копнеж?
Копнеж неустойм на време и на бури.
Или си омая сладка подлъгваща душата
към пропаст със любов да отведеш.
И на повярвалият в самотата
да му кажеш!? Вярвай от сърце.
© Ангел Всички права запазени