24 feb 2018, 0:08

Любов 

  Poesía
390 3 13

Любов... ти, магьоснице чаровна.

Любов гореща, сияйнице лъжовна...

Създадена от огън и вода.

Създадена да галиш с ласки

всяка влюбена душа.

Любов, избранице, миражнице,чаровна!

Решаваща кой да събереш, кой да разделиш.

Надежда ли си... или си копнеж?

Копнеж неустойм на време и на бури.

Или си омая сладка подлъгваща душата

към пропаст със любов да отведеш.

И на повярвалият в самотата

да му кажеш!? Вярвай от сърце.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??