Всяко усещане на изпепеляващо дихание си ти,
всяка галеща ме с вълшебна синева вълна си ти,
всяка глътка нежност в необятна вечност е любов,
песента на птичи трепети и разцъфнали цветя.
Всеки аромат на копринени прегръдки пак си ти,
всеки поглед на кристални езера...
отразявам се и искам теб.
Всяко утро милващо с надежда е любов ,
всеки почерк на целуващо перо.
Бялата магия в Божия ми свят,
сила, благодарност, съвест.
Всяко свято късче на сърцето,
всеки топъл ден,
всяка вяра на изречена молитва...
Теб, любов, обичам!
Остани,
бъди до мен!
© Цветето Б. Всички права запазени