7.02.2022 г., 10:01 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
485 0 0

Любов

Вървя по прашните улуци и мисля за теб.

Очите ми гледат за теб сърцето ми празно и много боли.

Срещам различни хора ,а те ме гледат с очи отворени и питат,защо си сама къде любовта.

Срещам те ала ти си студен ледения ти поглед са пронизва

в мен.

Очите ти празни ме гледат  сърцето ти спря за мен да тупти и за мен забрави ти.

 

 

Не искам да страдам не искам да плача не мога  ,да спра все едно ,да умра.

Не искам да съм сама,но какво да правя няма я любовта.

На друг не искам да се доверя, защото може би от страх ще умра.

 

Сега съм тъжна  ,потънах  в мрак и сълзи все едно

всичко ме боли и вече не чуваш ти.

Какво ще правя как, ще  живея и,как, ще се смея.

Как да продължа напред и ,да потърся лек.

Как да те  мразя и , как да спра ,да те обичам

Все едно да спра ,да дишам.

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 

                       

 

 

 

© Диляна Мързъкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??