16.04.2008 г., 9:26 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
977 0 18

Чета те със душа - телепатично...
Отричаш с мен греха... Хм, символично...
Пътувам ти в кръвта - шизофренично...
Буксуваш ми в съня егоистично...

С теб мога да летя... еднопосочно...
Да съм добра змия - захапвам сочно...
Да счупя сто легла, но не задочно...
Земя и небеса... Любов, по-точно...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??