15.02.2007 г., 14:59 ч.

Любов 

  Поезия
1173 0 4

Любов

Всеки път след твоята поява

сърцето ми спира да бие -

любовта опитва се да скрие.

Образът ти в мен се настанява.

 

Ти сърцето ми владееш.

Аз те обожавам –

с нежността си те дарявам!

И с това се ти гордееш.

 

За тебе аз копнея -

с прегръдка нежна ти дари ме,

с мили думи излъжи ме!

От обич ще запея.

 

Веч се спуска мрак,

виждам падаща звезда -

кажи ми, че това е любовта!

Искам да те зърна пак!

 

Мечтая тебе да намеря -

любовен огън да разпаля,

с ръце да те погаля!

Ала от студа треперя!

 

Една искра гори.

Нещо искаш да ми кажеш?

Можеш да ми го покажеш -

откривам любовта във твойте очи!

 

Не е ли вълшебно?

Колко време стоим така

под кръглата луна?

Приятелството е безценно.

 

Любовта ми продължава да расте!

Мойто увлечение

се превръща в трепетно вълнение

и със теб се чувстваме добре!

                                                                 Дарина Д.

© Дарина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъпо, умно - това е положението ... По-хубаво не мога
    Благодаря на всички за интересните и поучителни коментари!
  • наистина е много глупавО!!! по-тъпо нещо не съм чел!!! бравооо мн си умна направо си страшна хах продьлжавай в сьщия дух
  • Хареса ми много!Продължавай в сащия дух!
  • Рими през два реда, хубав ритъм и издържан текст! Поздравления!
Предложения
: ??:??