25.06.2008 г., 11:46 ч.

Любов без цена 

  Поезия » Любовна
745 0 3
 

Любов без цена

Една сълзичка промъква се тихомълком
в очите ми и мисълта преследва ме
така жестоко.
Защо трябва да съм влечение,
просто изкушение, от което, щом опитат,
си отиват.
Защо в играчка се превърнах и
защо сълзите размазват ми грима, но
не почистват срама в моята душа.
Намразих себе си чрез вас, а бях чиста.
И всичко за любовта, в която вярвах сляпо,
но открих, че е била заблуда до сега.
Обичах все аз и моята любов нямаше цена,
но отиде на вятъра, за вас бе детска игра.
Всичко бе напразно!
Да знаех поне да махна сърцето си
за онези моменти, когато сякаш пърхаше с крила.
Да знаех да го предпазя и един ден
с любов, без цена  да го даря.

© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • би било прекрасно да можехме да се предпазим от трудните моменти ,нали !!но не можем ,а и не трябва !!тези моменти са ни направили такива каквито сме в момента!всяко едно препятствие през което минем ни калява духом ..силни сме защото сме били ранявани !
  • Прегръщам те!
  • поздрав
Предложения
: ??:??