6.02.2007 г., 19:01 ч.

Любов без граници 

  Поезия
824 0 6
Върви часовникът - стрелките си тик-такат, а с тях тик-така моята душа. Сърцето ми - забило в лудост - трака, симфония без думи - любовта. Секундите броят и трепкат клепките, безмилостно минава младостта. И тез стрелки - ръждясали веч клетите, но нивга съжалили за това. Летят годините - в часовника се сбират, и ударите стават вечността. Стрелките се прегръщат и заспиват, но не заспива с тях и любовта.

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??