31.07.2008 г., 23:03 ч.

Любов безкрайна 

  Поезия » Любовна
993 0 1
           На НИКИ
        ***************
Любов безкрайна връхлетя ни двама
и слети бият нашите сърца,
когато слънцето залязва,
аз спомням си за пролетта.

Мига, във който срещнах твойте две очи,
мига,  във който ти сърцето ми плени.
Целувката ти първа помня още,
тя стопля ме в студени нощи.

Любов безкрайна крие моята душа
вземи я ти, за теб създадена е тя.
Да слеем искам нашите души
и изгрева да срещнем сгушени.

Обичам те безкрайно, мили,
бъди до мене всеки ден и час
и нека всеки да завижда
за любовта горяща в нас!

© НВ Кекови Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??