7.04.2010 г., 20:39 ч.

Любов да ме боли 

  Поезия » Любовна
609 0 6

ЛЮБОВ ДА МЕ БОЛИ


Времето тече, минава,

падат есенни звезди.

Вечна любовта остава,

любовта ме пак боли!

Две очи прекрасни, мили,

пак ме топлят всеки ден.

Чашата с любов изпили,

те ме правят най-блажен!

Любовта ще ме огрява

до последния ми час.

С ласки ще ме покорява

всемогъщата ù власт!

Любовта ще ме изпрати

към далечните звезди

и сред райските палати

в песен ще се прероди!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??