30.09.2008 г., 11:15 ч.

Любов да пилея 

  Поезия » Любовна
540 0 8


В мечтите ти живея,

какво ли от това,

щом в живота с друг

семейството деля.



Ребус нерешим е,

букви не намирам.

Животът ми объркан

под усмивка скривам.



Косите си разресвам,

очите, ги гримирам.

Пред хората с маска

проблема си прикривам.



Искам сутрин рано

при теб да се събуждам.

С усмивка в очите

обич да пробуждам.



Не мога като тебе

с мечти да живея.

А в живота кратък

любов да пилея.



Е, мечтай си,

не мога да те спра.

Но не съм щастлива,

как не го разбра?!

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??