16.09.2010 г., 11:04 ч.

Любов и грях 

  Поезия » Любовна
644 0 2

 

 

 

Защо от мене бягаш,

в какво се провиних.

Обич само давах

и пишех стих след стих.

 

Грехът в мен видя го,

забрави любовта.

Страхът в тебе влезе,

помръкна радостта.

 

Бог любов раздава,

защо не го разбра?

Къде пак прочете

отново за греха.

 

Нима сега щастлив си,

няма да грешиш.

Но и в очи зелени

няма да трептиш.

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??