4.11.2019 г., 17:44 ч.

Любов и мечта 

  Поезия » Любовна
599 1 2

Любов и мечта

 

С тебе дишам до забрава,
всеки миг е красота,
с тебе слънцето изгрява,
с теб потъвам и в нощта!

И така щастлив понесен,
съм човек сред този век -
влюбен, на устата с песен,
преминавам в студ и пек!

Пътят ни напред извива
в този свят добър, суров.
Имам твоята закрила!
Имам твоята Любов!!!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??