13.04.2004 г., 22:38 ч.

Любов и Омраза 

  Поезия
1733 1 2

1. Не мога да намеря думи аз сега

за да опиша болката, изпитвана от моята душа.

Раните кървящи убиват ме сега.

Дали лекарство ще намеря, за да спра отвътре да кървя.

Защо ли трябваше да вярвам в нечистата любов,

защо ли мъката ужасна аз трябва да търпя,

защо ли трябваше да вярвам на долните лъжи на любовта?

Припев:  Отказвам се от всичко, отказвам се сега,

отказвам се да бъда жертвата

и търся силата, която ще ме изправи на крака,

но въпреки това, не,мога да вдигна своята глава.

2. Отлитат дните на забравена любов.

Изгубеното щастие ще търся пак сега.

Дали ще мога да изпитам отново любовта,

превръщаща се във омраза, пропиваща духа.

Не мога нищо да изпитвам, освен болката сега

и искам този път аз да не бъда жертвата.

3. Кажи ми колко пъти ще предаваш любовта.

Кажи ми колко пъти ще потъпкваш чувствата.

Кажи ми колко мъка трябва аз да понеса,

докато намеря отново любовта.

4. Не мога вече да възпирам омразата сега

и искам да те нараня, както ти ме нарани.

За да почувстваш и ти как сърцето ме боли.

Кажи ми, кучко, колко нощи трябва да не спя,

oбмисляйки каква ли беше моята вина.

© Янко Киров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • мисля че е повече от добро...
  • Прекаленото повтаряне на "аз" и "сега" прави текста тромав. Ако го изчистиш щи бъде much better.
    Поздрави
Предложения
: ??:??