12.12.2008 г., 9:12 ч.

Любов и омраза 

  Поезия » Друга
547 0 3

Мразя се при мисълта за теб.
Мразя се, когато в погледа ти аз потъвам.
Мразя и усмивката, която копнея
всеки ден да усещам върху мен - МРАЗЯ ТЕ! 
Мразя те, защото си до мен, а не мога да те имам; 
защото не намирам сили желанието си аз да скрия. 
Мразя те, дори когато те обичам; 
мразя се, когато пред всички и пред теб отричам. 
Мразя това, което с мен направи; 
мразя и следата в сърцето ми, която остави...
Мразя те, така трудно ли е да разбереш; 
мразя се, когато съм слаба в твоите ръце. 
Е, явно любовта ми изразява се в омраза -
бурна страст и изпепеляващи сълзи.
Ти показа ми света през твоите очи,
а сега така трудно е да забравя твоите истини! 

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??