2.12.2018 г., 9:19 ч.

Любов и омраза 

  Поезия » Любовна
389 0 1

                                                       Любов и омраза

 

Любов и омраза, те винаги са сами,

понякога са в нас, в нашите души.

А те са близки като две сестри,

сестри близки и много далечни!

 

Едната е млада, красива и игрива,

а другата стара, грозна и докачлива.

Любовта е първа, нежна красота,

а след нея идва тя, груба омразата!

 

Забравили своите влюбени нощи и дни,

сега когато двамата останали сами,

все търсят, търсят  в другия човек вина,

не гледат себе си, винаги получава се така!

 

Изчезна между тях тръпката,любовта,

няма я вече в очите им онази искра.

В сърцата има само едно чуство,самота,

в душите им настанила се е голяма тъга!

 

Няма я вече, а трябва да се възроди вярата,

живота продължава, истината е това!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??