6.11.2007 г., 0:15 ч.

Любов и Омраза 

  Поезия » Любовна
597 0 1
Спомням си първата ни целувка,
толкова нежна и страстна,
чувствата ми се възродиха много преди това,
любовта ми към просто се усили, щом докоснах твоите устни,
обичам те, обичам те, не спират да повтарят моите устни,
обичам те с цялото си сърце, но те мразя с цялата си душа,
ти завихри черна буря в моята душа,
нямаш жал, нито чест,
дадох всичко, което имах,
в замяна ти, ти просто реши да ме смениш
и разбра, че по-добър от мене няма,
върна се и пак ме изостави,
аз пак ти казвам,
обичам те, обичам те и те мразя с цялата си душа.

© Лъв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??