Любов и секс
Любов без секс... е чистата Любов!...
Не иска, а с Любов дарява,
защото е божествен благослов
и грешките ни със любов прощава...
Любов и секс... Изгарящи тела
преплетени във вихри сладострастни...
Върховен миг!... Блаженство... Тишина...
На Любовта единствено подвластни...
Но все ме блъска в каменна стена
въпросът ням в душевното усое!...
Щом Любовта дарява светлина,
то сексът без Любов - какво е?...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
Много се радвам , че ми показа този твой стих....И че не си като някои персони в сайта - да казват , че съм Copy чужди идеи...
То идеята е ясна , но изпълнението винаги е различно...
Харесва ми как пишеш , ще те чета!