2.04.2009 г., 8:56 ч.

Любов и звезди 

  Поезия » Друга
547 0 6

Любов и звезди

 

Най-ярки са звездите над Аляска -
големи като едри мъжки длани.
Когато падат,  сякаш засияват
и  двата полюса в едно събрани.

Измамно тихо е в сърцето ми.
Очите ми събуждат се без блясък.
В далечината шумен е прибоя,

вечните вълни подгонил с крясък.

Минутите на части се насичат,
когато чакаме онази болка,
която някои Любов наричат.
А всъщност... не боли чак толкова.

 

 

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??