15.11.2012 г., 22:48 ч.

Любов като кафе 

  Поезия » Любовна
914 1 2

 

Обичта ни не е черно кафе,

тя е нежна шоколадова мока.

Ухае приятно и останем ли насаме,

се справям ... доколкото мога.

Давим се в сладост от чист карамел,

правим нежна любов под звездите.

Ти си дързък, рязък и смел,

но въпреки всичко си от добрите.

Носиш черно, ухаеш на канела и мед,

носиш винаги свежест със себе си.

Рано ме будиш, когато съм с теб,

с своите хиляди чувствени смесици.

Хората говорят, шушукат, препират,

с тебе сме били истински грешници,

какво да ти кажа - те не разбират

любовта ни с вкус на лешници...

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина усетих уханията!! Браво, разкошно е
  • Мммм, какъв аромат от чувства има в твоето откровение!Поздрав!
Предложения
: ??:??