28.11.2009 г., 12:49 ч.

Любов като приказка 

  Поезия
570 0 4

 

 

ЛЮБОВ КАТО ПРИКАЗКА

 

 

Знаеш ли,

сигурно

съм те обичал.

По сърцето ми

още има червило

от твоите устни.

А когато умирам,

става синьо като очите ти.

И когато заспя

те целувам в съня си.

А косите ти

като сълзи се стичат

върху сърцето ми

и то отново влиза в ритъм.

И е станало нежно от ласките

на твоите мечти

и безнадеждно добро.

Но сега във него е зима,

както навън.

И снежинките

вихрят хоро

във косите ми.

Всъщност, знаеш ли,

че май още те обичам.

 

Боже мой,

каква

хубава

приказка!

 

 

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??