1.05.2012 г., 19:12 ч.

Любов ли? 

  Поезия » Пародии
871 0 0

"Любов?!" Какво е това? - хахаха...

Май е някаква шега!

Аз не вярвам в любовта!

"Да се усмихваш ли?

Да се държиш с него за ръка?!" - хахаха.

Пак Ви казвам - сбъркали Сте!

Чукате на грешната врата!

Казвате - греша, така ли?

Ама, моля Ви се, едва ли!

Аз никога не греша,

поне докато сама не реша!

 

"- Да, но и вие сте човек!

Трябва да знаете какво е!"

- Моля??? Не, не... суеверна съм!

Да не вярвам в нея за добро е!

"- Но все пак я има!"

- Хахаха, ама излезте, моля,

освежете се, навън е зима!!!

© Цветослава Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??