27.10.2013 г., 17:26 ч.

Любов ли е?! 

  Поезия » Любовна
1177 0 9

Да - обичам го, прошепнах аз.

Да - желая го, сега, в този час.

Да - боли ме, но зная,

само той може да ме отведе до рая.

 

И силно е, и бясно е,

че го обичам, ясно е.

Нима така ще свърши всичко?

Нима в тази любов има нещо логично?

 

Не, няма, аз зная го,

но имам нужда да обичам някого.

Това ти ли се, не зная,

може се би се лутам,

но ме е срам да си призная.

 

Кой си ти, коя съм аз?

Това се питам в този час.

Не знам тази любов - лудата,

дали не ме води към заблудата.

 

Не знам дали е истинско

или са чувства към друг потискани...

не знам защо пиша това,

но знам, че дълго ще е така.

 

Ще чакам аз следващата ни среща,

да ме докоснеш с кожата си пареща,

Да ме погледнеш нежно и аз да се усмихна

с това лесно мога да свикна...

 

 

Нахвърлих всичко и най-вероятно на месна е доста нелогично... Просто почувствах, че трябва да го напиша... приемам градивни критики.

© Елена Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??