4.12.2014 г., 18:14 ч.

Любов ли е 

  Поезия » Любовна
463 0 1

Любов ли е

 

 

Любов ли е, когато през деня 

мисля само за твоите очи прекрасни

или за твоите устни – сочни и червени.

Усмивката ти нежна, щом те видя,

докосва душата ми като коприна.

 

Любов ли е, когато нощем,

 щом заспя, сънувам само теб.

Промъкваща се в сънищата ми 

като богиня. 

Венера ли си или Афродита?

 

Косите ти тъй меки като лен…

не по-скоро, като сатен, 

щом докоснат моето тяло, 

преспиват ме с аромат на орхидеи.

Любов ли е?...

-Да!

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??