8.01.2008 г., 10:36 ч.

Любов ли наричаш това? 

  Поезия » Любовна
834 0 22

Любов ли наричаш това?

Все нещо някъде не ни достига.

Търсехме се без да имаме следа

и раздялата логично ни настига.

 

Любов ли наричаш това?

Белязана от вечните скандали.

Всеки виждаше във другия вина,

впоследствие взаимно бяхме се предали.

 

Любов ли наричаш това?

По-скоро бих нарекъл го омраза.

"Обичам те", във твоите уста

е просто банална и изтъркана фраза.

 

Любов ли наричаш това?

Родила милиони съпричастници.

Перфектната измама на света,

извършена от двама съучастници.

 

© Леонид Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??