1.12.2007 г., 22:14 ч.

Любов ли?! Тя не съществува! 

  Поезия » Любовна
942 0 6

Любов ли?! Тя не съществува!

Като черна птица кацнала на рамото,

забила остри нокти във душата,

изтръгнала сърцето биещо без жалост!

Достигне ли те тази птица,

вече си човек без сили!

Любов ли?! Тя не съществува!

Като студена нощ обгръща те без жалост,

вледенява чувствата, превръща всеки в лед!

В очите няма вече топлина,

а само мрак и самота!

Любов ли?! Тя не съществува!

Като вещица зловеща,

влива отровата в душата,

влива празнота и студ!

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??