31.05.2009 г., 9:44 ч.

Любов - лъжа 

  Поезия » Любовна
763 0 0

Казват, че човек веднъж обича,

вечна някак чувствала се любовта.

Ала загубиш ли съзнание и вяра,

губиш и контрола над реалността.

 

Любов и младост дива -

взривоопасна, пареща, една,

но щом усетиш, че разбиваш

сам-самичък своята душа.

 

Като че ли се влюбваш още.

Безмерно силно, чак забравяш за света,

докато назад не видиш

грозната, пронизваща лъжа.

 

Заклел си се във вечна вярност,

в любов и преданост на любимия, уви!

Преди да тръгнеш надалече,

прощаваш своите злини.

 

Сега ти казвам "Сбогом!".

Дали обичах тебе някога, кажи?!

Прости за грешките и мене

и да забравим за всичките лъжи!

 

19.03.2009

Miss Independent

© Красимира Баротева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??