12.12.2007 г., 8:32 ч.

Любов Моя 

  Поезия
784 1 1

Любов Моя



Когато отида аз в чужбина,
теб не ще никога забравя!
Ще се върна след някоя година
и с теб магия ще направим.

Щом замина аз веднъж,
не ще забравя твоето лице.
Дори във слънце, сняг или пък в дъжд,
празно ще е моето сърце.

Да заспя не бих могъл да съм способен,
ще бъда обсебен от спомени безкрайни.
Ще се чудя какво ли правиш всеки Божи ден,
не ще забравя усмивките ти тъй омайни.

Но едно-едничко нещо, мила, запомни!
Аз те обичам неуморно и ще те чакам чак до края.
Щастливи ще бъдат всичките ни дни,
защото от теб жена щастлива искам да направя !

© Свилен Славчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Щастливи ще бъдат всичките ни дни,
    защото от теб жена щастлива искам да направя !

    евала
Предложения
: ??:??