30.11.2015 г., 17:21 ч.

Любов моя...Да ти вярвам ли? 

  Поезия » Бели стихове
581 0 2

Любов моя...

Ето те при мен.

Върна се, но да ти вярвам ли?

Да вярвам ли на думите ти?

Да вярвам ли на очите ти?

Защото те казват, че ме обичаш.

Изгарят ме и навлизат дълбоко в мен.

Бързо се запечатват в ума ми.

И остават там. Ще останат вечно.

Върна се, осея ме отново с любовта.

Бях забравила какво е да обичаш.

Твоята любов е пъстра, неочаквана, приятна.

Желая я. Желая те. Желая устните ти. Желая всичко в теб.

Ето. Разболя ме от твоята любов.

Сега жадувам те още по-силно.

Не се интересувам вече дали ще боли.

Омръзна ми да чакам... и да страдам.

Сега избирам да те прегърна и да погледам твоите очи.

 

Любов моя...

Ето те при мен.

Върна се, но да ти вярвам ли?

© Надежда Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Йоана...Надявам се да не ми се само струва така ;д

    Анастасия... Благодаря!!
  • Щом очите го казват...
Предложения
: ??:??